• Bidra till en värld utan fattigdom genom utbildning

Samarbete är nyckeln

Bli en samarbetspartner

Vi främjar lagarbete på de olika platser vi arbetar.  Av denna anledning vill vi samarbeta med flera aktörer som gör det möjligt för oss att genomföra bättre insatser, replikera och anpassa framgångsrika och validerade strategier för att göra våra upplevelser hållbara och ge möjlighet för fler kvinnor att kunna fullgöra sin fulla potential.

Under åren vi  arbetat i Peru har vi hittills fått stöd av privata företag, regionala och lokala myndigheter och ideella föreningar, vilket har gjort det möjligt för oss att skapa ett framgångsrikt arbete som når fler kvinnor.

För närvarande genomför vi våra program och projekt i samarbete med olika aktörer i Cusco och Cajamarca-regionerna.

Låt oss berätta mer

Om du är intresserad av att få mer information om våra projekt eller bli en samarbetspartner, vänligen kontakta oss på e-postadressen: kontakt@dispurse.org

Med vänlig hälsning!

Beatrice Johansson

Verksamhetschef, (COO)

Våra projekt

På Dispurse är vi övertygade om att ett helhetstänk krävs för att göra verklig och hållbar förändring och att man är starkare tillsammans. Våra projekt genomförs tillsammans med nationella, regionala och lokala aktörer med fokus på att erbjuda kvinnor möjlighet att utbilda sig.

Nedan presenteras ett urval av de spännande projekt vi arbetar med just nu.

CEDIF

Mödrar i utsatta familjer får möjlighet att studera med FOCUS och tillhörande undervisningsmaterial. Samarbete mellan Dispurse och Myndigheten för Utveckling och Social Inkludering i Peru. 

Marias värld utvecklas

FOCUS huvudperson María ger möjlighet för oss att utveckla en värld där våra deltagare får möjlighet att arbeta med ett meningsfullt och användbart innehåll. Läs mer om den senaste utvecklingen.

UGEL - San Marcos

Sedan början av sin verksamhet i Peru har  Dispurse, som ett samarbetsorgan,  fokuserat på att utveckla lösningar för utbildning av ungdomar och vuxna, i samarbete med lokala aktörer och organisationer.